Jump to content
ZloFenix Games
Mentalist94

Battlefield 3 not joining server, BF3.exe not launching when clicking on JOIN server

Recommended Posts

Hello guys hope your well, so recently I thought of joining back and I updated everything and even got the new launcher but it just dosent seem to launch the game at all, like nothing happens, if you've had this sort of problem before or know what I can do to fix please drop the solutions in the comment section. I'd really appreciate it
Spoiler

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well that's the thing. nothing comes up. i clicked on the blue button to join, but it's just there, no bf3.exe is running in the task manager or anything like that :(

34H_Launcher_Diw9H73NUO.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 минуты назад, Mentalist94 сказал:

Well from my side everything seems to be fine

Haha, definitely not. Check this link :derisive:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allright i'll give this a try, but everything seems to be in russian, and also 1 thing the RAR file which is downloaded it has 3 seperate zip files, and the last one has a password on it, if you know the password can you please tell me 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 минуты назад, Mentalist94 сказал:

Allright i'll give this a try, but everything seems to be in russian, and also 1 thing the RAR file which is downloaded it has 3 seperate zip files, and the last one has a password on it, if you know the password can you please tell me 

What other archive? Did you follow the link? There is a step-by-step instruction on what and how to do in English, what's the problem?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah i read, So i tried reinstalling the game and it didn't help, hence forth i am left with this option which i have no idea what to do and how to do..

[YOUR_LOCALE_HERE] = write your locale en_US or ru_RU here
[YOUR_FULL_PATH_HERE] = write the full path to the game here and use a double slash as a separator.

Like should i create a text file and then do the necessary stuff and rename it .reg?? (Cause i didn't and it didn't accept the binary). Sorry for annoying but i am really not that good with tech as i used to be on a daily basis. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, you need to create an empty text file, insert the text from the example into there and adjust everything for yourself. Save and rename file extension to .reg. Then run it and agree with adding the key to the registry. Poke the Refresh button in the ZClient.
If everything is done correctly, then the problem will go away.

For example:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3]
"GDFBinary"="C:\\Origin\\Games\Battlefield 3\\GDFBinary_en_US.dll"
"DisplayName"="Battlefiled 3"
"Install Dir"="C:\\Origin\\Games\Battlefield 3"
"Locale"="en_US"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Xpack1]
"Installed"="true"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Xpack2]
"Installed"="true"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Xpack3]
"Installed"="true"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Xpack4]
"Installed"="true"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Xpack5]
"Installed"="true"

Edited by 9XrIsToS9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so I did as you said, and i am attaching the Screenshot as well , On the right you can see the document, and on the left panel you can see my File explorer with the error message at the bottom when i tried running the registry file, Please tell me if the registry file is okay or not, And if there's a short way of helping me out do let me know. Like maybe through Discord screenshare or even skype. Let me know. As this boredom and panademic is killing me 

Zv5dZGKpPd.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have lost a line with Windows Registry Editor Version 5.00

And also, I wrote a double slash for a reason

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohh allright well it's successfully installed though, i ran the registry file but still nothing is happening, it's the same problem, i tried closing Zclient and running it again and using the preferred launcher as well. and I went to the events TAB and it's the same thing being shown as before. Check the screenshot 

34H_Launcher_rVKhfYw29r.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, Are you write double slash ?
If yes,

Well, this method does not provide guarantees. So you need to reinstall the game. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...