Keymouse8801 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Module LancherClient.exe Code c000005 (Exeption access violation) Adress 000000 (000000) Свалих играта свалих и файловете дадени в гайда и това получавам. Гуугълнах ерора и се оказа че е нещо с връзката на сървъра, но когато погледнах да видя дали не е паднал видях че всичко е онлайн и работи. Някакви съвети ? 0 Quote
crack_head Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Ако грешката е свързана със сървъра и особено мастър-сървъра може би вече нямаш проблем. Вчера цял ден играта ми се дискънектваше от мастъра и примерно за 5-6 часа игра ме е изхвърлило към 15-20 пъти. За сравнение, предния ден играх на същия сървър, също толкова дълго без да ме изхвърли нито веднъж. PunkBuster мисля, че трябва да е инсталиран за да върви играта (не съм на 100% сигурен, това също е въпрос за модератор или админ). Друго нещо за което се сещам - задай във firewall да пропуска clientlauncher-а и exe-то на играта (демек са безопасни) и аз поне съм задал в антивирусната ми цялата папка на Battlefield 3 като безопасна. Това е от мене. Надявам се да съм помогнал. 0 Quote
DEATHSHOT Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 (edited) Да попитам защо дадените assignment не се запазват след като излезеш от играта,което прави отkлючването на оръжията много трудно :) Edited April 23, 2014 by DEATHSHOT 0 Quote
crack_head Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Да попитам защо дадените assignment не се запазват след като излезеш от играта,което прави отkлючването на оръжията много трудно :) Мисля, че този проблем беше решен преди седмица, въпреки, че аз отключих L96 по трудния начин - с 3 изхвърляния от играта когато бях на 40+ headshot-a и 50 spot assist-a :D Един ден просто имах късмета да не ме изхвърли цял ден. За мен това е най-трудната мисия от всички. 0 Quote
plamkata123 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Unable to find an entry point named 'ZLO_ListenClient' in DLL 'Launcher.dll и аз като колегата отгоре някой намери ли решение на проблема 0 Quote
crack_head Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Unable to find an entry point named 'ZLO_ListenClient' in DLL 'Launcher.dll и аз като колегата отгоре някой намери ли решение на проблема Значи, прочетох в руския форум, че това е грешка в ланчъра на Despo. За проблема е съобщено на 13 април, като не знам дали е имало ъпдейт на ланчъра от тогава. Ако не е имало такъв, значи трябва да изчакате. Аз продължавам да съветвам да смените ланчъра. 0 Quote
DEATHSHOT Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Мисля, че този проблем беше решен преди седмица, въпреки, че аз отключих L96 по трудния начин - с 3 изхвърляния от играта когато бях на 40+ headshot-a и 50 spot assist-a :D Един ден просто имах късмета да не ме изхвърли цял ден. За мен това е най-трудната мисия от всички. Аз мисля,че този проблем още не е оправен защото не ми се запазват ако изляза от играта или сменя сървара.А да попитам само на мен ли ми се реснаха стацовете,и така започвам от нулата отново :cry: 0 Quote
crack_head Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Аз мисля,че този проблем още не е оправен защото не ми се запазват ако изляза от играта или сменя сървара. Ами на мен около 75% от мисиите в момента са ми на половина завършени и прогресът по тях си стои. Не знам какво да ти кажа друго по въпроса. 0 Quote
DEATHSHOT Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Как така ;д при мен нищо не се запазва даже днеска всичко се рестартира видях,че и на др. играчи са им се реснали стацовете. 0 Quote
crack_head Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Може просто да си влязъл в Unranked server. Там нищо никога не се запазва след края на рунда. Започваш с по едно оръжие от всеки клас и това е. Статистиката на играчите до сега не съм чувал да се е изтривала, просто влизат в такъв сървър, стресират се здраво, че са загубили прогреса си :D и се оплакват веднага във форума. Предполагам, че си в същата ситуация :) 0 Quote
DEATHSHOT Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Може просто да си влязъл в Unranked server. Там нищо никога не се запазва след края на рунда. Започваш с по едно оръжие от всеки клас и това е. Статистиката на играчите до сега не съм чувал да се е изтривала, просто влизат в такъв сървър, стресират се здраво, че са загубили прогреса си :D и се оплакват веднага във форума. Предполагам, че си в същата ситуация :) Може да се влязъл не знам,но ти благодаря за отговора, ако може да ми кажеш в кой сървър играеш ти да вляза и да проверя там дали ще се запазват. 0 Quote
DEATHSHOT Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Може да се влязъл не знам,но ти благодаря за отговора, ако може да ми кажеш в кой сървър играеш ти да вляза и да проверя там дали ще се запазват. Открих проблема,всичко е било ,защото смених ланчъра с др. на Деспо и затова всички оръжия ги нямаше. 0 Quote
Keymouse8801 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Тъй като наистина ми куца руския (въпреки ,че е близо до бг) искам да попитам при смяната на лънчъра трябва само да изтегля нов и да го разархивирам нали? 0 Quote
crack_head Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Тъй като наистина ми куца руския (въпреки ,че е близо до бг) искам да попитам при смяната на лънчъра трябва само да изтегля нов и да го разархивирам нали? Да! Ако е този на KillzoneOne и Skan, не забравяй да сложиш в инсталационната папка и двата файла - ZloBattlefield3Launcher и Theme. С него dll файлът се ъпдейтва автоматично. Между другото, помогнах им да направят превод на интерфейса на ланчъра, така че скоро го очаквайте и на български :) 1 Quote
crack_head Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Някой може ли да ми каже сървър с Conquest Domination, искам да отключа JNG-снайпера, но не мога да открия сървър :) 0 Quote
Beasty Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Ако използваш някой от другите лънчери, те имат филтри за сървърите. :) 0 Quote
Miro Kamburov Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) Имам няколко въпроса към по-напредналите.Защо след като инсталнах новия KillzoneOne и Skan- лънчер започна да лагва мноооо здраво просто не се играе?С лънчера на despo преди никакви проблеми играех на ултра ( i5 hd7850oc)...В момента съм 3lv colonel и все още не са ми ясни некои работи.....Как например когато съм в скуад да се пусна с парашут от самолета как да поставя тея джаджи където като те килнат и стартираш от там където си ги заложил? Edited May 4, 2014 by Miro Kamburov 0 Quote
crack_head Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ако използваш някой от другите лънчери, те имат филтри за сървърите. :) Да, използвам ланчъра на Skan, знам за филтъра, но не намирам никъде Conquest Domination :D Може би не намирам правилното съкращение. Ще съм благодарен ако някой го напише. Благодаря :) Имам няколко въпроса към по-напредналите.Защо след като инсталнах новия KillzoneOne и Skan- лънчер започна да лагва мноооо здраво просто не се играе?С лънчера на despo преди никакви проблеми играех на ултра ( i5 hd7850oc)...В момента съм 3lv colonel и все още не са ми ясни некои работи.....Как например когато съм в скуад да се пусна с парашут от самолета как да поставя тея джаджи където като те килнат и стартираш от там където си ги заложил? В Hot-Fix 18-1 е оправен проблемът с High Computer Usage. Другата причина може да е атаките по Master Server-a. До колкото разбрах някакъв/някакви хакери го атакуват и за това изхвърля доста често или лагва. За пускането с парашут, преди да spawn-еш си избираш Paratrooper Airdrop мисля че пишеше, джаджите се поставят като си я избереш с клавиш 4 на клавиатурата и я поставиш там където искаш да те пусне. После като умреш си избираш Spawn от иконката с едно триъгълниче с кръгче (това е твоята джаджа), естествено ако някой не я е унищожил преди това. :) Надявам се да съм го обяснил разбираемо. 0 Quote
Miro Kamburov Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ми с да стоя съм Hot-Fix 18-1,обаче лаги и това си е отказвам се!Явно ще се играе довечера! 0 Quote
Brendo Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Пичове я кажете как да си сменя dogtags, че преди малко цъках с някакъв, който си ги беше сменил :) 1 Quote
Beasty Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 По принцип не знам да има възможност все още...кажи име на човека да го проверим, може да е някой от админите и да правят тестове на функцията. :) 0 Quote
Brendo Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Еее не го запомних, защото беше супер сбъркано, но му бяха сменени и 2-та догтага 1-ви лв беше :) 1 Quote
Brendo Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Открих как става :) от един сървар, които добавя догтаг автоматично :D 1 Quote
Idiot123 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Абе а тоя проблем със сейвовете на асайментите оправиха ли го или не са щото на мене все още не ми ги сейва и си цикля на едно място с тея асайменти 0 Quote
Recommended Posts