Jump to content
ZLOFENIX Games

Battlefield 4 servers no longer online since last update


Recommended Posts

Hi there.
I've noticed there was a recent ZLO update and thanks for the continuing work, but now all servers (BF3, BFH, MOHW) work fine execpt BF4 server wich now gets "Offline" state...

Link to post
Share on other sites

The server files have been the same for a long time, why only wrong files now?
I have tried switching server files between R60 and 63, same problem, sever gets OFFLINE state always while BF3, BFH and MOHW are working fine.
Before that update everything worked fine...
Already checked everything (server files, config, network config) and still get same problem.

Edited by Dafh101
Link to post
Share on other sites

Really dunno.

Problem is server cant connect to redirector at all, which is not possible, because its local.

[UTC 09/10/2021 15:17:04.758] BlazeSDK(0): "GameLoop": Info: [BlazeConnection:0000000077786668].BlazeConnection: Connecting to secure gosredirector.ea.com:42127
[UTC 09/10/2021 15:18:00.886] BlazeSDK(0): "GameLoop": Info: [ServiceResolver:0000000077786630].makeConnection: disconnecting in 30000 ms if fail to resolve
[UTC 09/10/2021 15:18:00.886] BlazeSDK(0): "GameLoop": Info: [BlazeConnection:0000000077786668].BlazeConnection: Connecting to secure gosredirector.ea.com:42127
[UTC 09/10/2021 15:18:01.152] BlazeSDK(0): "GameLoop": Info: ServiceResolver.onBlazeConnect blaze error: SDK_ERR_BLAZE_CONN_FAILED ssl error: -9 sock error: 857
[UTC 09/10/2021 15:18:01.152] BlazeSDK(0): "GameLoop": Info: ConnectionManager.onRedirectorResponse : Unexpected error code for service battlefield-4-pc received from PROD redirector, error code SDK_ERR_BLAZE_CONN_FAILED (0x80210000), disconnecting
[UTC 09/10/2021 15:18:01.152] BlazeSDK(0): "GameLoop": Info: [BlazeHub] Received disconnect from ConnectionManager error(SDK_ERR_BLAZE_CONN_FAILED)
[UTC 09/10/2021 15:18:01.152] Extension\Online\Server\Blaze\BlazeServerBackend.cpp(571): "GameLoop": Warning: Blaze error: -2145320960, SDK_ERR_BLAZE_CONN_FAILED

BF3 and MOHW uses same redirector.

Link to post
Share on other sites

Nothing, already tested on two different machines, two different server versions (R60 & R63), even tested on a freshly formatted machine... Same problem.
I really do not know what is going on, i'm out of options...

Edited by Dafh101
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...