Jump to content
ZloFenix Games
Sign in to follow this  
Lennie

F.A.Q. Problems with Installation and Launching

Recommended Posts

Problem-Solving with Installation:

 

1. Error -4: 200
Solution: Minor failure, just try to download it again.

 

2. Error -196613:0/-196610:0
Solution: Use VPN for Windows.

 

3. Error 327683:0
Solutions:
Solution 1. Put this file  ZInstaller.bat into a game folder and run.

Solution 2.
1. Delete ZLOrigin.
2.
 After reinstalling it, do a clean boot 
3. Restart your router
.
4.
Clean the cache. DelOriginCache_.bat
5. Try to install the game.

Solution 3: If Origin is installed.
1. Delete Origin using any removal program (Revo Uninstaller Free).
2. Clear the registry.
3. Delete remaining files.
3. Remove ZlOrigin using any uninstall program.
4. Clear the registry.
5. Delete remaining files.
6. Clean the cache. DelOriginCache_.bat
7. Install ZlOrigin.

 

4. It stopped downloading games or add-ons in ZLOrigin
Solution: Pause the downloading, then immediately resume.

 

5. «Downloading Failure»
Solutions: Keep on downloading the rest. At the end everything will be downloaded.
Solution 1. Restart your router.
Solution 2. Use VPN for Windows.

Solution 3. Download from the torrent  (May not be updated in time). Instruction of installation in ENG is here

 

6. «YOUR DOWNLOAD HAS BEEN PAUSED. Origin needs to download files and is waiting for permission. Please choose "Yes" when Windows prompts you for permission.
Solution 1: Reinstall Zlorigin.
Solution 2: Reinstall Origin.

 

7. «Download Failed. Oops... Windows blocked our attempt to download game content. If you'd like to download content to your computer, select "retry" below. When prompted, grant permission with user account control pop-up.»
Solution: Login to your Origin account, and then to Zlorigin’s one.

 

8. « An unknown error occurred, restart the program and try again later.»

« An unexpected error occurred, an application failed»

« We are unable to connect to EA servers to activte the sims 4 limited edition on this computer using your account. Please try again later»
Solution: Clean the cache  DelOriginCache_.bat

 

9. "Origin is not running, make sure that it is running before attempting to play the Sims 4 [d3382ced:984c6a38:00000000:00000000]"
Solutions:

Solution 1. If this appeared while running the game from ZClient, launch ZlOrigin. 

Solution 2. Install official Origin, removing every ticks. AND DON’T RUN IT. 

 

10. Download Error: The download server is not responding. Please give it a few moments and try again. If the problem persists, please contact Origin Help.
Solution 0: Restart Zclient, OR change Internet connection (WiFi, cable).  
 

 11. " Origin has encountered a serious problem and must close"
Solutions:
Solution 1. Clean the cache DelOriginCache_.bat
Solution 2. Completely uninstall ZlOrigin from your PC. Better use programmes, which help to clean registry, such as RevoUninstaller (or others.)

Спойлер

 

Example with RevoUninstaller:

    1. Run RevoUninstaller.

    2. Find in the list  ZlOrigin.

    3. Click "Uninstall".

    4. after choose "Advanced".

    5. After uninstalling, the programme will ask you to clean registry. Select everything, DEDICATED in black, and delete.

    6. After that, select all residual files and also delete them.

    7. Restart PC.

    8. Install Zlorigin back.

 

 

 

12. While running ZlOrigin there’s an error message «ZLOFENIX EA Universal Crack : Zupdater is too old download new form zloemu.org»
Solution: Download ZUpdaterx32.dll, and put it into Zlorigin folder(C:\Program Files (x86)\ZLOrigin)

 

13. Instead of ZLOrigin you receive official Origin asking to log in. 
Solutions: 
Solution 1. Check how many Zclients there are in tray!!!! Must be ONLY 1!
Solution 2. Clean the Chache 
DelOriginCache_.bat
Solution 3. Make sure that AntiVirus and Defender are disabled. 

 

14. Invalid license. Error code = Missing DLL [msvcp120.dll] 
Solutions: 
Solution 1. You need to install all required  vcredist_x64 и vcredist_from the __Installer folder, which you can find in your game folder. (e.g. C:\Program Files (x86)\Origin Games\The Sims 4__Installer)
Solution 2. Install Microsoft Visual C++ 

   
 14.1. How to update  Microsoft Visual C++?
      Link 1  - search bar of the site
      
Link 2 (optional)
      
Link 3 (optional) 



15. Error: Notice. Windows XP or Vista users: due to a security update, you need the latest version of the Origin client to continue.
Solution: Most probable your AV or Defender deletes Zx32.dll from ZClient folder. Disable defense and add  ZClient folder into exceptions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem-Solving with Launching:

1. Invalid license. Error code = Missing DLL [msvcp120.dll] 
Solutions: 
Solution 1. You need to install all required  vcredist_x64 и vcredist_from the __Installer folder, which you can find in your game folder. (e.g. C:\Program Files (x86)\Origin Games\The Sims 4__Installer)
Solution 2. Install Microsoft Visual C++ 

     14.1. How to update  Microsoft Visual C++?
      Ссылка 1  - search bar of the site
      
Ссылка 2 (optional)
      
Ссылка 3 (optional) 

 

2. Error «Crack will not work with this file»
Solution: Change the path of the folder, it shouldn’t contain Cyrillic letters. Also make sure you have the latest version of the game.

 

3. " Too many computers have accessed this account's version of The Sims 4 recently. Please try again later.
Solution: Delete the license file from the hidden folder C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License. Reboot your PC.

 

4. The game The Sims 4 Deluxe edition does not appear to be installed. Please re-install it or try relaunching the game.
Solutions:

Solution 1. First of all make sure ZClient and ZlOrigin are launched. Check the path to the game folder in ZlOrigin and try to launch the game from Zclient.
Solution 2. Put 
ZInstaller.bat in the game folder. Run and install.

Solution 3. This issue can be connected with vcredinst. Find and delete both versions х32 & х64, and run the installer (game folder: C:\Program Files (x86)\Origin Games\The Sims 4\__Installer).

 

5. "Origin is not running, make sure that it is running before attempting to play the Sims 4 [d3382ced:984c6a38:00000000:00000000]"
Solutions:
Solution 1. If this appeared while running the game from ZClient, launch ZlOrigin. 

Solution 2. Install official Origin, removing every ticks. AND DON’T RUN IT. 

 

6. Start button is not active.
Solutions:

Solution 0. Run the game from ZClient.
Solution 1. Check in Task Manager if there is TS4.exe in processes, cancel the process and try to run.
Solution
2. Right Click on the game icon in ZlOrigin and fix the game files
Solution 3. Remove TS4.exe from the game folder. Then try to “install” the game in ZLOrigin and place the file back. Or try to launch with a new one.
Solution 4. Clean the cache 
DelOriginCache_.bat.
Solution 5. Reinstall the game.
Solution 6. Reinstall official Origin.
Solution 7. 
Delete The Sims 4 folder in «Documents».

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...