Brendo Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Благодаря ти :) +1 Малко по-нагоре от твоят пост е поста на един от въпросните админи : Falken12 :D 2 Quote
mechotombaka Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 (edited) Здравейте,от два дена играта ми прави номера. Като вляза в някой сървар започва да насича,през няколко секунди. До сега съм нямал никакви проблеми-играя от доста време! Нещо ново ли трябва да се дърпа? Благодаря предварително! Edited April 9, 2015 by mechotombaka 0 Quote
Brendo Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Здравейте,от два дена играта ми прави номера. Като вляза в някой сървар започва да насича,през няколко секунди. До сега съм нямал никакви проблеми-играя от доста време! Нещо ново ли трябва да се дърпа? Благодаря предварително! Приятел отиваш в папката на играта и преименуваш папката "pb" на "pbppp" :) 1 Quote
mechotombaka Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Приятел отиваш в папката на играта и преименуваш папката "pb" на "pbppp" :) Mерси брат ,ще пробвам това дано се оправи!!! 0 Quote
Brendo Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Mерси брат ,ще пробвам това дано се оправи!!! ще се оправи проблема идва от punkbuster-a , нещо са решили да си правят ташаци с кракнати сървари и като влезеш в pb-сървър и fps-то ти пада до 0 и сечеш, затова и повечето сървъри го махнаха пънкбъстера и всичко се оправи. :) 1 Quote
userdsp Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Попитах във форумът на procon дали мога да ползвам повече от един компютър за сървър на BF3 (да смятат паралелно в басейн). Попитаха ме какъв е сървара и като отговорих че е теглен от злоему и ме баннаха "You have been banned for the following reason: No reason was specified. Date the ban will be lifted: Never" Това доста ме учуди, но както и да е! Та да попитам и тук с риск да бъда баннат, има ли такава възможност? :D 0 Quote
Brendo Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Попитах във форумът на procon дали мога да ползвам повече от един компютър за сървър на BF3 (да смятат паралелно в басейн). Попитаха ме какъв е сървара и като отговорих че е теглен от злоему и ме баннаха "You have been banned for the following reason: No reason was specified. Date the ban will be lifted: Never" Това доста ме учуди, но както и да е! Та да попитам и тук с риск да бъда баннат, има ли такава възможност? :D Можеш, а тук бан няма да получиш, но все пак Zlogames е проект на основа на оригиналната игра, така че е нормално в такива форуми и сайтове да бъдеш блокиран като го споменеш :) 0 Quote
userdsp Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 А мога ли тук да направя тема за мой сървър? 0 Quote
Brendo Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Ето тук можеш да си направиш темата, но все пак сървъра не трябва да е някакъв новаторски без плъгини и подобни благинки, а да вдъхва доверие както се казва. :) 1 Quote
userdsp Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Би трябвало да може, ако говорим за рутер. Не е нужно да имаш рутер! Просто променяш порта в _StartServer.bat файла на втория сървър и си готов ;) примерно set REMOTEADMINPORT=localhost:48890 0 Quote
makarov9 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 как мога да се свържа със даден админ на сървар че ме бана! без пречина ( реялна ) бил съм читър уш де!!! 0 Quote
Brendo Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 как мога да се свържа със даден админ на сървар че ме бана! без пречина ( реялна ) бил съм читър уш де!!! Еми виж кой е сървъра и му издири админа тук :D 1 Quote
makarov9 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Той гръцки сървър на него има добър пинг,теи като м ие до гъза дет се казва...Тва е сървъра *HELLAS* Antifascist & AntiRascist ако някои може да ме насочи от къде мога да намеря сървъра тука Edited July 1, 2015 by makarov9 0 Quote
soni0212 Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) Здравейте! Имам едно питане към вас . Играятук откакто е създаден емулатора. Наскоро реших да навия приатели да започнат да играят с мен. Инсталирахме играта и всико останало което е нужно. Последваха регистрации,след което се надявахме да започне блаженната игра. Не стана така. При джойнване в сървара от техните ACC-та постоянно излиза грешката err_login_account 3 1-1. При логване от моя ACC С който играя от доста време,проблеми няма. Реших да потърся някъкво решение на проблема ъв форума. Намерих няколко теми с един вариант. Трябвало да се изтрие файл,намиращ се в c:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License\DGR01609245.dlf . Проблема е,че папка Electronic Arts в ProgramData нямаше.. Питам ви,как да оправим нещата. Ще ви бъда доста благодарен,ако се справим с проблема. Edited July 5, 2015 by soni0212 0 Quote
Kopeleto Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 (edited) Здравейте! Имам едно питане към вас . Играятук откакто е създаден емулатора. Наскоро реших да навия приатели да започнат да играят с мен. Инсталирахме играта и всико останало което е нужно. Последваха регистрации,след което се надявахме да започне блаженната игра. Не стана така. При джойнване в сървара от техните ACC-та постоянно излиза грешката err_login_account 3 1-1. При логване от моя ACC С който играя от доста време,проблеми няма. Реших да потърся някъкво решение на проблема ъв форума. Намерих няколко теми с един вариант. Трябвало да се изтрие файл,намиращ се в c:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License\DGR01609245.dlf . Проблема е,че папка Electronic Arts в ProgramData нямаше.. Питам ви,как да оправим нещата. Ще ви бъда доста благодарен,ако се справим с проблема. Edited July 18, 2015 by Kopeleto 0 Quote
Brendo Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Electronic Arts\EA Services\License\DGR01609245.dlf . този файл го имат хората, които са играли преди ъпдейта, другите го нямат. 1 Quote
Suara Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Имам проблем! Ъпдейтнах всичко както е посочено и когато стартирам играта ми показва: Има нова версия за сваляне, сваля се. След това играта ми казва, че има ерор и крашва... някакви идеий ? 0 Quote
Brendo Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Имам проблем! Ъпдейтнах всичко както е посочено и когато стартирам играта ми показва: Има нова версия за сваляне, сваля се. След това играта ми казва, че има ерор и крашва... някакви идеий ? Свали launcher.dll от zloemu, също така свали най-новата версия на лаунчърана килзона http://dox.bg/files/dw?a=c698a34d0e 0 Quote
Brendo Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 нечего не понимаю что делать у меня стоит reserved что это такое и выдаёт ошибку мастер сервер? что делать?обновлять лаунчер. 1 Quote
Mr.Meth Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 (edited) нефига выдаёт cannot reach masterserver что делать? Edited September 26, 2015 by Mr.Meth 1 Quote
BAS7ARD Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Нямам търпения за BF4, а и като почна да крашва сървара на BF3, и реших да прочета из форума и за 2-те. Та виждам от некви съобщения, че някой им атакува сървара, и от там произлиза целия проблем, идеята ми е, защо не направят тема за самата атака каква е, що е, па може да изкочи някой с достатъчно познания по темата и да им помогне. 0 Quote
Recommended Posts