Jump to content
ZLOFENIX Games

Въпроси и отговори

Recommended Posts

Posted

Благодаря ти  :)  +1

Малко по-нагоре от твоят пост е поста на един от въпросните админи : Falken12 :D

• 5 weeks later...
Posted (edited)

Здравейте,от два дена играта ми прави номера.

Като вляза в някой сървар започва да насича,през няколко секунди.

До сега съм нямал никакви проблеми-играя от доста време!

Нещо ново ли трябва да се дърпа?

Благодаря предварително!

Edited by mechotombaka
Posted

Здравейте,от два дена играта ми прави номера.

Като вляза в някой сървар започва да насича,през няколко секунди.

До сега съм нямал никакви проблеми-играя от доста време!

Нещо ново ли трябва да се дърпа?

Благодаря предварително!

Приятел отиваш в папката на играта и преименуваш папката "pb" на "pbppp" :) 

Posted

Приятел отиваш в папката на играта и преименуваш папката "pb" на "pbppp" :)

Mерси брат ,ще пробвам това дано се оправи!!!

Posted

Mерси брат ,ще пробвам това дано се оправи!!!

ще се оправи проблема идва от punkbuster-a , нещо са решили да си правят ташаци с кракнати сървари и като влезеш в pb-сървър и fps-то ти пада до 0 и сечеш, затова и повечето сървъри го махнаха пънкбъстера и всичко се оправи. :)

Posted

Попитах във форумът на procon дали мога да ползвам повече от един компютър за сървър на BF3 (да смятат паралелно в басейн). Попитаха ме какъв е сървара и като отговорих че е теглен от злоему и ме баннаха "You have been banned for the following reason: No reason was specified. Date the ban will be lifted: Never" 

Това доста ме учуди, но както и да е!

Та да попитам и тук с риск да бъда баннат, има ли такава възможност? :D

Posted

Попитах във форумът на procon дали мога да ползвам повече от един компютър за сървър на BF3 (да смятат паралелно в басейн). Попитаха ме какъв е сървара и като отговорих че е теглен от злоему и ме баннаха "You have been banned for the following reason: No reason was specified. Date the ban will be lifted: Never" 

Това доста ме учуди, но както и да е!

Та да попитам и тук с риск да бъда баннат, има ли такава възможност? :D

Можеш, а тук бан няма да получиш, но все пак Zlogames е проект на основа на оригиналната игра, така че е нормално в такива форуми и сайтове да бъдеш блокиран като го споменеш :)

Posted

Ето тук можеш да си направиш темата, но все пак сървъра не трябва да е някакъв новаторски без плъгини и подобни благинки, а да вдъхва доверие както се казва. :) 

• 3 weeks later...
Posted

Би трябвало да може, ако говорим за рутер. smile.gif

Не е нужно да имаш рутер!  

Просто променяш порта в _StartServer.bat файла на втория сървър и си готов ;)

примерно set REMOTEADMINPORT=localhost:48890

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

как мога да се свържа със даден админ на сървар че ме бана!  без пречина ( реялна ) бил съм читър уш де!!!image.jpg

Posted

как мога да се свържа със даден админ на сървар че ме бана!  без пречина ( реялна ) бил съм читър уш де!!!image.jpg

Еми виж кой е сървъра и му издири админа тук :D

Posted (edited)

Той гръцки сървър на него има добър пинг,теи като м ие до гъза дет се казва...Тва е сървъра *HELLAS* Antifascist & AntiRascist ако някои може да ме насочи от къде  мога да намеря сървъра тука

Edited by makarov9
Posted (edited)

Здравейте! 

Имам едно питане към вас smile.gif . Играятук откакто е създаден емулатора. Наскоро реших да навия приатели да започнат да играят с мен. Инсталирахме играта и всико останало което е нужно. Последваха регистрации,след което се надявахме да започне блаженната игра. Не стана така. sad.gif  При джойнване в сървара от техните ACC-та постоянно излиза грешката err_login_account 3 1-1. При логване от моя ACC С който играя от доста време,проблеми няма. Реших да потърся някъкво решение на проблема ъв форума. Намерих няколко теми с един вариант. Трябвало да се изтрие файл,намиращ се в c:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License\DGR01609245.dlf .

Проблема е,че папка Electronic Arts в ProgramData нямаше.

Питам ви,как да оправим нещата. Ще ви бъда доста благодарен,ако се справим с проблема.smile.gif 

Edited by soni0212
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Здравейте! 

Имам едно питане към вас smile.gif . Играятук откакто е създаден емулатора. Наскоро реших да навия приатели да започнат да играят с мен. Инсталирахме играта и всико останало което е нужно. Последваха регистрации,след което се надявахме да започне блаженната игра. Не стана така. sad.gif  При джойнване в сървара от техните ACC-та постоянно излиза грешката err_login_account 3 1-1. При логване от моя ACC С който играя от доста време,проблеми няма. Реших да потърся някъкво решение на проблема ъв форума. Намерих няколко теми с един вариант. Трябвало да се изтрие файл,намиращ се в c:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License\DGR01609245.dlf .

Проблема е,че папка Electronic Arts в ProgramData нямаше.

Питам ви,как да оправим нещата. Ще ви бъда доста благодарен,ако се справим с проблема.smile.gif 

Edited by Kopeleto
Posted

Electronic Arts\EA Services\License\DGR01609245.dlf . този файл го имат хората, които са играли преди ъпдейта, другите го нямат.

• 2 months later...
Posted

Имам проблем! Ъпдейтнах всичко както е посочено и когато стартирам играта ми показва: Има нова версия за сваляне, сваля се. След това играта ми казва, че има ерор и крашва... някакви идеий ? 

Posted

Имам проблем! Ъпдейтнах всичко както е посочено и когато стартирам играта ми показва: Има нова версия за сваляне, сваля се. След това играта ми казва, че има ерор и крашва... някакви идеий ? 

Свали launcher.dll от zloemu, също така свали най-новата версия на лаунчърана килзона http://dox.bg/files/dw?a=c698a34d0e

Posted

нечего не понимаю что делать у меня стоит reserved  что это такое и выдаёт ошибку мастер сервер? что делать?

обновлять лаунчер.

Posted (edited)

нефига выдаёт cannot reach masterserver что делать?

:facepalm: :rofl:

94332_Skrinshot_26-09-2015_223230.png

Edited by Mr.Meth
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Нямам търпения за BF4, а и като почна да крашва сървара на BF3, и реших да прочета из форума и за 2-те. Та виждам от некви съобщения, че някой им атакува сървара, и от там произлиза целия проблем, идеята ми е, защо не направят тема за самата атака каква е, що е, па може да изкочи някой с достатъчно познания по темата и да им помогне. :)